|

Het nieuwe werken kan ook stijlvol met Mingeli-tassen

De emancipatie heeft ons veel opgeleverd. Steeds meer vrouwen hebben een baan, en in tegenstelling tot onze voorlopers kunnen wij gelukkig onze vrouwelijkheid steeds beter combineren met het zakelijke. Alleen nu nog de juiste tas.

Het nieuwe werken

Er zijn maar weinigen die een vaste werkplek hebben waar ze 40 uur of meer per week zitten. Om de files te vermijden en om tal van andere redenen is Het Nieuwe Werken ingevoerd. Dit betekent dat je zo’n beetje overal kunt werken, zolang je je uren maar maakt. Als zakelijke vrouw wordt je daarom steeds vaker gedwongen om meer mee te slepen: je laptop, je iPad, je smartphone, ouderwetse pennen en potloden, papieren, ga zo maar door. Deze spullen passen niet in de tas die je overal al mee naar toe neemt met je make-up, portemonnee en medicijnen. En net als in mijn eerdere artikel over cameratassen, zijn er bijna geen sexy en stijlvolle zakelijke tassen te vinden. En heb je er wel één gevonden dan is die bijna net zoveel als je maandsalaris.

Mingeli-tassen

Gelukkig is er een vrouw die dat probleem heeft aangepakt: Air-girl Vanessa Mingeli. Haar zoektocht naar een vrouwelijke, stijlvolle en betaalbare tas heeft er in geresulteerd dat ze zelf een tas heeft ontworpen die precies aan haar eisen (en die van vele werkende vrouwen) voldoet. Er is aan alles gedacht: er zijn vele vakjes waarin je bijvoorbeeld je badges, druppels, toegangsbewijzen in kunt bewaren, je laptop past er in, er zit een make-uptasje bij, enz, enz. Het loont om vaker naar de site www.mingeli.com te gaan want het assortiment verandert continu. De kleuren, maar ook de modellen. Inmiddels ontwerpt Vanessa niet alleen handige en mooie laptoptassen, maar ook tashangers en lunchetuis.

zakelijke-tassen-vrouwenZakentassen

De tassen van Mingeli worden met de hand gemaakt in Columbia. Dit garandeert dat je tas uniek is en met liefde is gemaakt. Daarnaast krijgen de ambachtlieden een eerlijke prijs voor hun werk. Zo loop je niet alleen met een tas die je hele kantoor bevat, maar help je ook een stukje levensverbetering van de makers.

Winactie

Air Magazine bestaat 9 november twee jaar! En dit vieren we samen met onze lezeressen. Daarom maak jij nu kans om een fantastische Mingeli portemonnee, een geïsoleerde lunchetui en een visitekaartjeshouder te winnen!Kijk snel bij onze Mingeli winactie!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, items, winacties?
Schrijf je hier in voor de Airmagazine nieuwsbrief!

Posted by on november 7 2012. Filed under Fashion, Fashion/Beauty, Fashionnews. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

1 Comment for “Het nieuwe werken kan ook stijlvol met Mingeli-tassen”

  1. Die donkere met dat strikje vind ik echt zo mooi!

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021