|

Parfumvrije fake tan van Make Believe

parfumvrij-2011-makebelieve-bootsGelukkig vond ik een tijdje terug de fijne bronzer van Make Believe. Nu hoef ik tijdens het hooikoortsseizoen niet snotterend en buiten adem in het park te zitten om bij te kleuren, ik smeer gewoon wat- instant tan- op! Want het grootste compliment dat je mij kan geven is dat ik er gezond uitzie.

Meestal gebruik ik de Make Believe Instant tan bronzer voor mijn gezicht, maar je kunt hem natuurlijk ook gebruiken om je reflecterend witte benen een kleurtje te geven.

De bronzer is een soort gel die snel intrekt en geen strepen achterlaat. En het belangrijkste: hij is parfum- en parabeenvrij! Je hebt maar een klein beetje bruin- zonder- zon nodig en aan het eind van de dag was je het met water en zeep weer van je lijf, heel makkelijk

Makebelieve Instant Tan Wash Off Bronzer is verkrijgbaar in twee tinten: Light to Medium and Medium to Dark.
makelbelieve-2011-instant tan-airmagazine

Helaas heb ik de bronzer nog nergens in Nederland ontdekt. Ga je op vakantie naar Groot Brittannië, test en koop ‘m dan bij een van de geweldige Boots winkels. En anders kun je bij online shop van Make Believe zelf of bij die van ASOS terecht. Voor £15.00 (£18.00 met de verzendkosten meegerekend) heb je de tube binnen een weekje in huis!

Posted by on december 30 2010. Filed under Beauty, beautynews, Fashion/Beauty. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door

GezondheidGezondheid