|

Amandel, Hazelnoot en Rice Drinks: de nieuwe drinks van Alpro

Al decennia lang is Alpro de marktleider wat koemelkvervangers betreft. Als je aan het merk Alpro denkt, denk je meteen aan soja. En nu brengt Alpro nieuwe drinks op de markt; Rice, Hazelnut en Almond. Airmagazine mocht deze heerlijke varianten uitproberen.

alpro-drank-airmagazine-allergieVeganistisch

De drinks van Alpro zijn geschikt voor mensen met een lactose-intolerantie of een koemelkallergie, of voor als je ervoor kiest om geen dierlijke producten te nuttigen. Heb je een notenallergie, dan zijn de hazelnoot- en amandeldrinks voor jou niet geschikt. Maar dan gebruik je gewoon de Rice drink.

Smaak

De drinks zijn redelijk neutraal qua smaak. Als je gewend bent aan koemelk dan is het mondgevoel en de smaak wel even wennen, maar daarna wil je eerlijk waar niet meer anders. De Rice drink is heel erg verfrissend en heeft een zoetige smaak. De Almond drink smaakt lichtelijk naar geroosterde noten en heeft een wat voller en romiger mondgevoel.
recepten-voedselintolerantie-airmagazine

Koken met Alpro

De drinks zijn net wat zoetiger van smaak en zijn daardoor uitermate geschikt om alleen te nuttigen of in een zoet recept te gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan warme hazelnootdrink als basis voor chocolademelk. Of rijstpudding met kaneel op basis van amandeldrink. Bij een hartig gerecht kan het wel een uitdaging zijn om de smaak van de drinks niet te laten overheersen. Kijk daarvoor ook op de site van Alpro voor vele inspirerende recepten.

Alle nieuwtjes, blogs, winacties en tips altijd als eerste in je mailbox? Schrijf je hier dan in voor onze Airmagazine nieuwsbrief.

Posted by on november 6 2013. Filed under Featured, Food, Food news. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021