|

Deze koptelefoon helpt bij overprikkeling

Ben je snel overprikkeld door corona of autisme , heb je een slechte concentratie door je adhd of wil je naast je partner een serie kijken  zonder de Olympische spelen er doorheen te horen? Dan is deze betaalbare Sony koptelefoon met noise cancelling iets wat jou helpt!

Symptomen zoals overprikkeling  horen bij corona 

Ik heb net als vele andere mensen met long covid  moeite met het verwerken van prikkels, zoals beeld en geluid. Ben je geïnfecteerd geweest met corona, dan kan de vermoeidheid kan maandenlang aanhouden, maar ook concentratieproblemen horen er echt bij , net als de overprikkeling.

Prikkelverwerking bij corona, ass of adhd.

Wanneer je problemen hebt met prikkelverwerking komen licht en geluid harder bij je binnen, waardoor je uitgeput, gespannen en geïrriteerd wordt. dit geldt voor mensen met corona, maar ook door bijv. adhd  of autisme hebben mensen hier last van. Een tijd heb ik gedacht dat het overdreven is een overear headphone te kopen, maar ik ben nu erg blij dat ik hem heb! Het is fijn om de koptelefoon te gebruiken om bij te tanken, zodat ik  daarna het gewone leven weer in kan.

betaalbare-koptelefoon-nc

Sony koptelefoon met noise cancelling

Sinds corona heb ik zelf vaak  last van de waterkoker en de afzuigkap, maar ook van de meeste tv programma’s. Vooral wisselende stemmen en geluiden bij talkshows en sportprogramma’s zijn gekmakend. Daarom kocht ik vorige week de Sony WH-CH710 koptelefoon. Die had goede reviews en is met zijn € 85,64 redelijk voordelig geprijsd.

Voor- en nadelen van de Sony WH-CH710 koptelefoon.

Hij zit lekker om mijn oren
Dempt goed
Schakelen tussen noise cancelling en ambient gaat makkelijk
Het geluid is erg fijn en mooi, beter dan de in-ears die ik had.
De prijs-kwaliteitverhouding is met € 85,64 goed
Ik kan er makkelijk en goed verstaanbaar mee telefoneren
Hij pairt simpel
-Er zit geen hoesje bij
- Het oplaadsnoer is vrij kort

betaalbare-koptelefoon-nc

 

Specificaties Sony WH-CH710

Noise cancelling: Ja
Volumebegrenzing: Ja
Bluetoothbereik  10000 meter
Geschikt voor (iOS/Android/universeel)
Draaibare oorschelpen: Ja
Inklapbaar:Ja
Maximale batterijduur: 200 uur
Draadloos opladen: Nee
Voedingstype: Accu

Bekijk de rest van de specificaties van de Sony WH-CH710 koptelefoon bij Bol.com.

Review van de Sony over ear koptelefoon.

De reden voor dit artikel is dat ik had gewild dat ik deze  over ear koptelefoon eerder gekocht had. Hij zit comfortabeler dan mijn oude Grundig oordopjes en het geluid is ook veel beter. Maar vooral de rust die noise cancelling geeft gun ik iedereen! Het is fijn om de koptelefoon te gebruiken om bij te tanken.

Dit artikel bevat affiliatelinks. Wanneer je deze gebruikt help je mee alle informatie over corona, astma en allergie online te houden en steun je Airmagazine.

Posted by on augustus 2 2021. Filed under Featured, Media, Media/Infotainment. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021