|

Veilig op vakantie met voedselintolerantie

Glutenvrij of lactosevrij eten in het buitenland is vaak lastig. Wij van Airmagazine weten als geen ander hoe vervelend het is als je de hele vakantie op slablaadjes moet leven en geeft daarom twee fijne vakantiepakketten van Lima weg.Lima is geen totaal lactosevrij of glutenvrij merk, maar ze hebben wel veel lekkers voor ons Air-girls.

voedselallergieVakantie en allergie

Het is ieder jaar weer lastig; er achter komen wat je in je vakantieland wel of niet mag eten. Het makkelijkst is het vaak om zelf te koken. Kies voor een appartement of caravan, maak je eigen eten klaar en met de producten van Lima heb je tenminste de basissmaakmakers en soepen zonder gluten en lactose om je eten net zo lekker en veilig als thuis te maken. Lima heeft bijvoorbeeld glutenvrije crackers waarmee je, net als Tamara, je koffer vol kunt stoppen zodat je altijd iets te lunchen hebt. De sauzen kun je gebruiken voor je roerbakschotel, de sesam als sla dressing en de exotische soepen brengen je alvast in vakantiesfeer.

Smaakmakers van Lima

Wij van Airmagazine weten hoe relaxed het is als je niet de hele tijd over je eten na hoeft te denken. De producten van Lima zijn lekker, gezond en ideaal voor op vakantie, dus je snapt dat we je heel graag verblijden met een pakket met fijne soep, lekkere dressing en goeie saus. Wie wil dat nou niet?  En het bijzondere is, dat het ene pakket lactosevrij is en de andere glutenvrij. Omdat de ene persoon wel tegen sporen van bijv. lactose of soja kan dan de ander; hier kun je de precieze ingrediënten nalezen. Doe nu mee met de Lima winactie!

Alle nieuwtjes, blogs, winacties en tips altijd als eerste in je mailbox? Schrijf je hier dan in voor onze Airmagazine nieuwsbrief.

 

Posted by on juli 31 2013. Filed under Food, Food for thought. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021