|

MT Casa, masking tape voor op je muren

Met washitape verander je je huis in een handomdraai. Maak een versiering op de muur maken en breng meer sfeer in huis zonder  dat je het benauwd krijgt van prikkelende verflucht of stof Veelzijdig masking tape

Masking tape is in Nederland nog een relatief onbekend product  maar wordt in Amerika al tijden gebruikt om posters op te hangen en o.a. cadeaus, bloempotten en vazen mee te decoreren. Daar is het namelijk te verkrijgen in verschillende kleuren met verschillende patronen. In Nederland kennen we eigenlijk alleen de saaie witte (en tikkeltje naar gelig neigende) versie en noemen wij het afplaktape. Maar met een setje MT washi tape kun je je kantoor- of schoolspullen costumizen.

washi-tape-astmaMT Casa, washi tape voor je interieur

Steeds vaker zie je verschillende toepassingen voor modern masking tape, ook wel washi tape genoemd, terugkomen in woonbladen en op interieurblogs, zeker 1001 toepassingen zijn ervoor te bedenken. Op de webshop van wonenmetlef.nl zijn diverse versies te verkrijgen van het veelzijdige tape maar fabrikant MT komt nu, in samenwerking met behangfabrikant Sincol, met een nog bijzondere versie. Namelijk met MT Casa, een extra brede masking tape dat perfect gebruikt kan worden om saaie muren in huis een snelle metamorfose mee te geven. Zo maak je je kinderslaapkamer, hal of woonkamer in een handomdraai mooier er kleurrijker zonder dat er een chemische verflucht of veel stof aan te pas komt. Nina in vorm maakte de bovenstaande geweldig leuke boom voor haar dochtertje Rosa en maakte er een tutorial van.

Allergievrije slaapkamer met Washi

Washi tape is ideaal als je last van een longaandoening hebt of allergisch bent voor huisstofmijt.   En ben je na een half jaar uitgekeken op je kleurrijke creatie, dan vervang je het in handomdraai weer met een andere creatieve uitspatting. The sky is the limit! Deze giant masking tape is helaas nog niet te verkrijgen in Nederland, wie o wie haalt dit bijzondere product als eerste naar onze lage landen?

Posted by on februari 14 2012. Filed under indoors, Living. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

2 Comments for “MT Casa, masking tape voor op je muren”

  1. ik vind dit zooo leuk he!! zijn er niet nog meer webshops die ze hebben?

  2. Wat een leuk artikel weer Bianca! Ik heb gelijk zin om aan de slag te gaan.

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021