|

NO-AD zonnebrand zonder parfum

Zonnebrand smeren moet, maar als je niet tegen parfum kunt moet je even zoeken naar het goede merk. Van de Sun protection spray van NO-AD krijg ik het niet benauwd, mijn gevoelige huid reageert er niet op en de sprayverpakking van dit merk is erg handig.

Zonnebrand die niet plakt en parfumvrij is

Toen ik een paar jaar geleden No- ad zonnebescherming ontdekte was ik zo blij! Eindelijk een goeie zonnebrand zonder parfum en parabenen, ideaal. De creme is te koop in een tube, maar ik koop altijd het flesje met doseerpompje. Ik heb dit jaar weer factor 30 en factor 15 gekocht, gelijk met mijn dekkende selftan.

Aftersun en factor 50 voor je baby

Het Amerikaanse merk verkoopt ook splash, zonnebrand voor sportievelingen, hele fijne aftersun en factor 50 bescherming speciaal voor de kleintjes. Je koopt de hele collectie o.a. online bij Bol.com.

Als jij een goeie tip voor een ander parfumvrij merk hebt, vertel het me! Ik ben altijd in voor goede nieuwe producten!
no-ad-zonnebrand

Alle nieuwtjes, blogs, winacties en tips altijd als eerste in je mailbox? Schrijf je hier dan in voor onze Airmagazine nieuwsbrief.

Posted by on juli 3 2015. Filed under Health, Health care. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021