|

Hooikoorts tip: beken kleur

Het hooikoorts seizoen is begonnen, dat heb je waarschijnlijk al gemerkt aan je rood gekleurde ogen. Je hebt een hese stem,  kunt niet slapen van benauwdheid en je snottert pakjes tissues vol.

Hooikoorts komt voor bij 20% van alle Nederlanders en is een gemene allergie die als je hem niet serieus neemt kan uitmonden in astma. Hooikoorts gaat vaak samen met voedselallergie.

Na jaren ervaring heb ik massa ’s tips, tricks, leuke ideeën en goede smoezen verzameld om een leukere lente en zomer te hebben. En ik deel ze graag met je!

Hooikoorts tip-zelfbruinend

Je de hele zomer ziek voelen van de hooikoorts is niet leuk, binnen zitten ook niet, maar  de hele dag horen hoe beroerd je er uit ziet, daar wordt je ook niet blij van.  Dus koop lekkere parfumvrije zelfbruiner, bijvoorbeeld deze van Make Believe. Veel gezonder dan in de zon bakken en je ziet er gelijk fris en fruitig uit!

Heb je ook hooikoorts? Mail me jouw tip, hoe klein ook! Fleur@airmagazine.nl

Alle nieuwtjes, blogs, winacties en tips altijd als eerste in je mailbox? Schrijf je hier dan in voor onze Airmagazine nieuwsbrief.

Posted by on mei 7 2011. Filed under Health, Hooikoortstips. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021