|

Leuke tuinideeën voor deze zomer

Ook als je geen groene vingers hebt, of uberhaupt geen planten hebt, kun je je balkon of tuin heel leuk opfleuren met een paar simpele tips. Airmagazine heeft een paar tuinideeën voor je op een rijtje gezet.

vogelhuisjes

Begin een vogelhuisjes verzameling

Een hele simpele manier om kleur, diepte en variatie in je tuin of op je balkon aan te brengen; hang een aantal nestkastjes op. In elke bouwmarkt, bij de Xenos, HEMA, Action of welke tuinwinkel dan ook vind je een ruime selectie in allerlei kleuren en vormen. Spijkertje in de muur; ophangen en klaar. Let wel op: als je wilt dat er echt vogels in gaan nesten, hang ze dan niet te dicht op elkaar, koop een echt vogelhuisje met bodem en hang ze nie te dicht bij je loungeplek. Wil je net iets anders? Ga dan op zoek naar ‘antieke’ vogelkooitjes in exotische vormen. Deze kun je zelf in verschillende kleuren schilderen. Haal wel de bodem eraf, anders blijft er bij het eerste regenbuitje water in zitten. chalkboard4

Tuinposter, -canvas of schoolbord

Heb je een kale muur? Vooral als je kinderen heb is een groot schoolbord een leuke eyecatcher. En anders is een tuinposter misschien wel een oplossing, gewoon te koop bij Praxis, Gamma of andere bouwmarkten. Maak er één met je eigen vakantiefoto’s, dan waan je je nog even op een hele andere bestemming. Of hang verschillende tuincanvassen in een willekeurig longeset-acessoirespatroon; zo heb je het hele jaar kleur in de tuin.

Pimp je loungeset

Heb je je ooit afgevraagd waarom de loungeset er in de tuinwinkel er zoveel hipper uitzag dan bij jou in de tuin? Of waarom het setje op je balkon er zo treurloos bijstaat? Het antwoord; aankleding, accessoires! Winkels zijn heel slim in het aankleden van hun producten. Tips om het er bij jou thuis net zo mooi uit te laten zien: gekleurde kussentjes, tafelkleden, kaarsen(houders), vazen, karaffen, glazen, enz.

Alle nieuwtjes, blogs, winacties en tips altijd als eerste in je mailbox? Schrijf je hier dan in voor onze Airmagazine nieuwsbrief.

Posted by on juli 4 2013. Filed under Living, outdoors. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021