|

Oneindig variëren met het modulaire wandsysteem van Ixxi

De wandsystemen van Ixxi zijn perfecte sfeermakers voor ieder huis. Makkelijk te veranderen, simpel afneembaar dus perfect als je allergisch bent voor huisstofmijt of astma hebt en helemaal naar eigen smaak te vullen. Ixxi is de meest veelzijdige wanddecoratie van 2012.

Ixxi, ixxi wat jij niet ziet
Precies dat ene perfecte item – schilderij, foto, kunstwerk – vinden om aan je muur te hangen blijft soms een ding. Zo is de wand boven mijn bank nog steeds leeg – té leeg – omdat ik hèt (wat hèt ook moge zijn) in de tijd dat ik hier inmiddels woon nog steeds niet tegen het lijf ben gelopen.  En waarom niet? Omdat ik niet kan kiezen. Ik vind misschien wel teveel foto’s, schilderijen en posters leuk/mooi/interessant om aan mijn muur te hangen.  Het probleem is misschien wel dat ik me niet wil binden aan één ding. Ik wil juist lekker kunnen switchen als ik weer eens zin heb in iets anders aan de muur. Maar ja, waar laat je dan in de tussentijd al die andere grote items die op dat moment níet aan de muur hangen? Ook niet praktisch als je niet al teveel opbergruimte tot je beschikking hebt. Dus, is mijn muur nog steeds blanco. Mijn woning staat inmiddels te koop dus is de zoektocht een tijdje terug al gestopt maar wanneer ik een nieuw onderkomen betrek weet ik nu al hoe ik dit euvel op ga lossen.Steeds een ander kunstwerk met Ixxi
Ixxi is een modulair en decoratief wandsysteem waarmee je eindeloos kunt variëren met afbeeldingen in huis. Losse kaarten van 10×10 of 20×20 centimeter koppel je aan elkaar door middel van kruisjes zodat je helemaal je eigen formaat kunt bepalen. De kaarten zijn gemaakt van hoogwaardig synthetisch mat materiaal en zijn dus sterk. Sterk genoeg om waterbestendig te zijn(dus makkelijk af te nemen), niet krom te trekken of te scheuren en bestand tegen UV-licht.

roomdevider-met-fotos-van-ixxi

Stel je eigen foto kunstwerk samen
Via de Ixxi website kun je je eigen Ixxi systeem samenstellen en bestellen (levertijd is slechts 5 dagen!). Op verschillende manieren kun je kiezen hoe jouw Ixxi eruit komt te zien. Upload en vergroot een eigen foto of maak een collage van al je favoriete zelfgemaakte Hipstamatic pics. Ixxi biedt ook een eigen selectie aan materiaal aan via de beeldenbank en verkoopt een kleine speciale kant-en-klaar collectie waar je uit kunt kiezen. Op de Ixxi website vindt je tientallen voorbeelden ter inspiratie.

Handige Ixxi vulling voor variatie
En het mooie is,  als je al een Ixxi systeem thuis aan de muur hebt hangen en je hebt zin om het een keer helemaal om te gooien dan bestel je via de Ixxi site net zo makkelijk een refill. Nieuw beeld dat je weer makkelijk aan elkaar klikt met de kruisjes die je dan al hebt. Omdat Ixxi bestaat uit allemaal hoogwaardige kaarten, is opbergen en bewaren a piece of cake. Extra leuk is dat je hetixxi systeem ook op kunt hangen als roomdivider. Ixxi, waar was je al die tijd?

allergie-en-wonen-airmagazineCheck het filmpje van Ixxi om te zien hoe makkelijk je je Ixxi samenstelt, bestelt en in elkaar zet. http://youtu.be/X2kXenYExpc

En check onze winactie, we  geven twee Ixxi wandpanelen weg!

Alle nieuwtjes, blogs, winacties en tips altijd als eerste in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze airmagazine nieuwsbrief.

Posted by on maart 22 2012. Filed under indoors, Living. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

2 Comments for “Oneindig variëren met het modulaire wandsysteem van Ixxi”

  1. precies wat ik nodig heb! dank voor de tip. ben benieuwd hoeveel het kost

  2. Het lijkt me erg handig wanneer je gemakkelijk schilderijen kan verwisselen, omdat ik snel uitgekeken raak op de kunst die ik aan de muur heb hangen. Ik ga kijken of ik de juiste afmetingen kan bestellen. Thuis heb ik nog veel posters liggen die ik graag zou willen ophangen.

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021