|

Parfumvrij schoonmaakmiddel van Lilly’ s Eco Clean

Ben je op zoek naar schoonmaakmiddel dat geen synthetisch parfum of andere schadelijke stoffen bevat en milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar is?  Lilly’s Eco Clean heeft fijne producten om schoon te maken ontwikkeld die mild voor handen, huid en luchtwegen zijn.

Astma en benauwdheid door schoonmaakmiddel

Toen ik over Lilly’s Eco Clean las was ik meteen nieuwsgierig. Schoonmaken doe ik met groene zeep en dat gaat een stuk beter, de badkamer en kookplaten doet mijn vriend altijd met ontvetter en ontkalker waar ik echt niet tegen kan. We testten samen een paar Lilly’s Eco Clean producten. Vandaag alles over de allesreiniger en ontvetter en ontkalker, lees je mee?

Allesreiniger met natuurlijke citrusolie of eucalyptusolie

Schoonmaken met groene zeep werkt best, maar ik vind het altijd een beetje gedoe. Wil je snel iets schoonmaken dan is  een kant- en- klare allesreiniger met verstuiver veel fijner. Deze van Lilly’s  werkt prima voor de dagelijkse dingetjes en slaat niet op je longen.
Lilly’s Eco Clean allesreiniger kost € 4,95 voor 500 ml

pan-lillys-allesreiniger-klein

Ontvetter en ontkalker met etherische citroengrasolie

Deze spray kun je  gebruiken voor het schoonmaken van ovens, magnetrons, het fornuis, het aanrecht, tegels, wasbakken, douchegordijnen en badkuipen. Wij gebruikten de ontvetter voor de kookplaat en de tegels naast het fornuis.

Ik vind het pompje van de allesreinigers niet zo fijn werken als ik de fles gewoon vasthoud. Het hendeltje van de verstuiver is in verhouding lang waardoor je hand nat wordt en je vingers al snel van het pompje glijden. Hou je je hand om de fles zelf dan gaat het een stukje  gemakkelijker. Ook sprayt de reiniger een kleiner oppervlak schoon dan ik gewend ben.
allesreiniger-biologisch-afbreekbaar-airmagazine-klDe allesreiniger vind ik best lekker ruiken,  azijn achtig.  Lilly’s Eco Clean is ook bij astma een goede keuze want je longen zullen er waarschijnlijk niet op reageren en er zitten nul schadelijke stoffen in. Wil je gewoon gezond schoonmaken dan is deze Lilly’s Eco Clean helemaal niet slecht. De allesreiniger die mijn vriend altijd pakt werkt zuiniger en beter, maar als je last van je longen hebt kun je die echt niet gebruiken zonder een paar halen Ventolin. Ik ken te weinig groene reinigers om echt goed te kunnen vergelijken,maar voor mijn schoonmaakkastje vind ik de producten van Lilly’ s wel een aanvulling.
Lilly’s Eco Clean ontvetter en ontkalker kost € 5,95 voor 500 ml

Dit artikel bevat affiliatelinks. Wanneer je deze gebruikt help je mee alle informatie over astma en allergie online te houden en steun je Airmagazine.

Posted by on april 30 2014. Filed under cleaning tips, Living. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021