|

Cut the rope Time Travel

bits&bitesEen van de leukste games, Cut the Rope, heeft nu een nieuw vervolg gekregen met Cut the Rope the Time Travel!Snijd de goede touwtjes door en geef Om nom zijn candy.

Cut the rope Time Travel

game-iphoneCut the Rope is wel een van mijn favo spelletjes. Het is de bedoeling dat je door op het goede moment de juiste touwen door te snijden het snoepje in de mond van een hongerig, groen,  kikkerachtig wezentje laat vallen. Tegelijk moet je zoveel mogelijk sterren meepakken om je score te verhogen. De puzzels die je moet oplossen zijn soms pittig en heel gevarieerd.

Cut-the-Rope-Time-TravelVervolg op Cut the rope

Na het succes van Cut the Rope en Cut the Rope Experiments is nu ook Cut the Rope Time Travel uit. Bij deze variant van het spel moet je maar liefst twee hongerige monstertjes voeren. Je reist terug naar, de middeleeuwen, de Renaissance, de oude Grieken en het oude  Egypte ,maar je komt ook op een Piratenschip terecht om de voorvaderen van Omnom van snoep te voorzien.

cuttherope-timetravel

Categorie: Games
Taal:
Engels
Prijs: €0,89
Compatibiliteit: iPhone, iPod Touch & iPad, Android

Posted by on november 4 2013. Filed under Bits& bites, Infotainment, Media/Infotainment. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021