|

De handigste Sint apps

 

Gamen, lezen en rijmen in Sinterklaassfeer doe je met de Bits& bites tips van deze week. Of je nou wil weten hoe premier Rutte 5 december viert, of hulp nodig hebt bij je sinterklaas gedicht, er is altijd wel een app voor.

BN- ers vertellen in Sint Magazine

Heb je werkelijk nog geen idee wat de Sint je gaat schenken? Met Sint Magazine kan je leuke ideeën opdoen en het echte oude Sinterklaasgevoel bovenhalen. Het magazine is gemaakt voor volwassenen en verschijnt ieder jaar. Alle ins and outs over Sinterklaas kom je te weten en teven vertellen BN’ers over hun meest opmerkelijke sinterklaasherinneringen. Een aanrader als je niet weet wat iemand cadeau te doen!
Sintmagazine is gratis.

leukste-apps-sinterklaas

Gratis Pepernoten puzzel game

Een hele leuke, gratis puzzel-game voor de iPad waar je iemand mee kan uitdagen. Het doel is om zoveel mogelijk pepernoten te verzamelen door in een beurt een leeg vakje te omringen met schuimpjes. Degene die de meeste pepernoten weet te bemachtigen wint het spel. Een leuk en makkelijk spel voor kinderen. Er zit zelfs een lekker pepernoten recept bij. Tijdens de Sinterklaas periode helemaal gratis te downloaden.

Handige rijm app voor sinterklaasgedicht

Voor diegene die hele nachten doorwerkt aan zijn gedicht hebben we een hulp app. Met Rijm kan je heel snel een rijmend woord zoeken om je gedicht in no- time te vullen. Stel dat we op Sinterklaas een rijmend woord zoeken geeft de app talloze mogelijkheden in een overzichtelijk lijstje weer. De app geeft zelf op bepaalde woorden meerdere varianten. Een beetje hulp kan nooit kwaad. Rijm kost €0,89

handigste-apps-2012-airmagazine

Posted by on november 20 2012. Filed under Bits& bites, Infotainment, Media/Infotainment. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

2 Comments for “De handigste Sint apps”

  1. M&B development

    Dag,

    de Sint is bijna weer in het land, tijd om gezellige liedjes te zingen: ben je de tekst vergeten, gebruik dan de iOS app iSint, voor alle Sinterklaasliedjes in 1 app:

    https://itunes.apple.com/us/app/isint-sinterklaasliedjes/id476149186

  2. iSint app: voor alle Sinterklaasliedjes

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021