|

Verantwoord winkelen met de Talking dress app

bits&bites
Zoals je eerder op Airmagazine kon lezen, zijn wij nogal fan van duurzame kleding en worden heel enthousiast van initiatieven zoals Little Green Dress. Daarom vinden we het ook geweldig dat er een app is gelanceerd waarmee je gemakkelijk kunt shoppen naar eerlijke kleding en andere producten.

Talking Dress app

talkingdresslogoDe Talking Dress app is de eerste gids waarmee je heel gemakkelijk kunt shoppen naar duurzame kleding en andere artikelen. De app is bedacht door Talking Dress-oprichtster Marieke Eyskoot, eerlijke kledingexpert. Haar doel is om te laten zien hoe trendy en inspirerend fair fashion en lifstyleproducten kunnen zijn. Je kunt de app gratis downloaden voor Android en iOS.

Groene garderobe

De app komt voort uit Marieke ’s gelijknamige boek. Hierin geeft ze antwoord op heel veel vragen, waaronder; wat is duurzame kleding eigenlijk? Hoe koop je zo eerlijk mogelijk? Van diy-tips tot hoe je je kleding het beste kunt wassen; alles voor een zo eerlijk mogelijke maar ook superstylish kledingkast.

eco-shoppen-verantwoord-groenWin groene prijzen

Ter viering van de lancering van de app kun je ook nog prijzen winnen. Doe mee met de Talking Dress Treasure Hunt en je kunt kleding winnen, maar ook accessoires, beautyartikelen en waardebonnen. Lees op de site meer.

Categorie:Boeken
Prijs: gratis
Taal: Nederlands
Compatibiliteit:Android, iPhone, iPod Touch en iPad

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, items, winacties?  Schrijf je hier in voor de Airmagazine nieuwsbrief!

Posted by on juni 7 2013. Filed under Bits& bites, Infotainment, Media/Infotainment. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

1 Comment for “Verantwoord winkelen met de Talking dress app”

  1. Als er iets onverantwoord wordt geproduceerd dan zijn het wel smart-phones, Apple in het bijzonder, om dat te weten heb je zo’n ding niet eens nodig.

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021