|

Gamen op je iPad:Gesundheit!

airmagazine-gadget-astma-allergie
Gesundheit is een leuke game, die wel getekend lijkt met aquarelpotlood, waarin je tegen roodharige monster vecht en snot schiet.

i-pod-touch-game-snotGetekend sprookje
Het eerste wat opvalt bij het spelen van deze puzzelgame is hoe prachtig het is gemaakt. De karakters, omgeving en effecten zijn allemaal getekend, waardoor het een sprookjesachtige uitstraling krijgt.

Snot happens
Het verhaal gaat over een varkentje dat verkouden is en door jou toedoen snot kan schieten. Elk level bevat een roodharig monster dat wel trek heeft in een varkentje, maar elk hoopje snot wat hij tegenkomt op zijn gemakt opeet. Jouw doel is om het roodharige monster in de val te lokken, door je snot in de juiste richting te schieten. Onderweg kan je punten verdienen door fruit te verzamelen in de vorm van een ster. Hoe verder je in het spel komt, hoe meer obstakels en hindernissen je tegen komt. Snot happens!

Speciale HD versie
Speciaal voor de iPad is er een HD versie te krijgen. De kleuren spatten van het scherm af  en de bediening werkt heel gemakkelijk op het grote touchscreen. Via Game Center kan je je score bijhouden en vergelijken met je vrienden. Nieuwsgierig geworden? Bekijk het filmpje van Gesundheit.

Categorie: Games
Taal: Engels
Prijs: €0,79 (iPhone en iPod Touch), €2,39 (iPad)
Compatible met: iPhone, iPad en iPod Touch

Posted by on augustus 28 2011. Filed under Bits& bites, Infotainment, Media/Infotainment. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021
GezondheidGezondheid