|

Hearthstone: verslavende iPad game van de makers van WoW

bits&bites

Ken je het kaartenspel Magic? En was je ook al langer op zoek naar een iPad-variant hiervan? Download dan Hearthstone op je tablet! Pas op: bijzonder verslavend!

hearthstone-appKen je Magic niet? Het is een kaartspel wat vooral populair was in de jaren 90 en nu nog veel gespaard en gespeeld wordt. Nadeel van zo’n fysiek kaartspel is dat je kaarten slijten, dat je een deck moet maken door uit duizenden kaarten te zoeken en sorteren. En ergens is het ook gewoon irritant spelen.

Hearthstone

Van de makers van World of Warcraft (nog een verslavend spel) is er Hearthstone. Het principe blijft hetzelfde; je moet met je kaarten je tegenstander vernietigen. Je kunt minions spelen met een bepaalde aanval en verdedigingswaarde, maar er zijn ook genoeg spells, secrets en andere vervelende trucjes. Oh, en je speelt ook nog eens tegen ‘echte’ tegenstanders.

keep-calm-and-play-hearthstoneHoe werkt het spel?

Tja, als ik dat nu ga uitleggen haakt iedereen af denk ik. Je moet sowieso in de  eerste instantie al je karakters vrijspelen. Zie het als een soort tutorial waarbij je precies te weten komt welke tegenstanders je kunt treffen. Neem het maar van mij aan dat als je je deze vakantie verveelt; Installeer deze gratis game op je tablet en je bent dagen zoet.

Categorie: Games
Taal: Engels
Compatibiliteit:PC en iPad
Prijs: gratis

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, items, winacties?  Schrijf je hier in voor de Airmagazine nieuwsbrief!

Posted by on augustus 11 2014. Filed under Bits& bites, Infotainment, Media/Infotainment. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021