|

Eindelijk, een sexy cameratas

Met de komst van de digitale camera is fotograferen laagdrempeliger en populairder dan ooit. Zoveel als er mogelijk is in de fotografie sinds het digitale tijdperk, zo weinig ontwikkeling zit er in het design van de tassen waar de fotocamera’s in gaan. Gelukkig is dat Silvia Pilger ook opgevallen!

Goed beschermde camera

Cameratassen zijn niet bepaald sexy te noemen, ze zijn voornamelijk functioneel. In ieder kleur verkrijgbaar (als het maar zwart is), in de raarste vormen en eigenlijk alleen maar te krijgen in heupmodel of rugtas. Je outfit stem je van je nagels tot je schoenen op elkaar af, waarom zou je dan met een lompe rugzak moeten lopen? Noem me ijdel, maar daar word ik liever niet mee gezien. Aan de andere kant wil ik wel dat mijn spiegelreflex goed beschermd is.

Lomp, lelijk en opvallend

Naast ijdelheid zijn er wel meer redenen te bedenken waarom je wel een minder overduidelijke cameratas wilt aanschaffen. Je wilt liever niet overduidelijk met honderden, misschien wel duizenden euro’s aan fotografie spullen te koop lopen. En in het buitenland al helemaal niet.

Ingewikkeld

Gelukkig ben ik niet de enige die dit vind. Als amateurfotograaf was de Silvia Pilger de saaie cameratassen ook zat. Daarom maakte ze gebruik van ‘gewone’ tassen waarin ze haar camera beschermde met verschoonmatjes, handdoeken en andere attributen. Helaas beschermt dit ook niet optimaal en daarbij haal je je camera ook niet snel tevoorschijn en mis je misschien een mooi moment.

airmagazine-gadgetsModel voor elke dag

Na een lange zoektocht vond ze een aantal merken die fraaie en goed beschermende cameratassen maakt. De merken verzamelde ze en ze zette een online winkel op: Pilgerbags. Hier vindt je cameratassen in allerlei vrolijke en sexy kleuren (ja, ook in zwart), in schoudermodel en ook van leer gemaakt. Praktisch en kwalitatief hoogwaardig, maar ook nog eens een tas waarmee je wel gezien wilt worden! Niet alleen voor vrouwen, maar ook voor mannen. Dus je eigen Otto hoeft er ook niet als een middelbare kampeerder bij te lopen.

Alle nieuwtjes, blogs, winacties en tips altijd als eerste in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze airmagazine nieuwsbrief.

Posted by on juni 7 2012. Filed under Gadget, Media. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021