|

Kunstwinkel Ababa geopend in Rotterdam

Midden tussen de gezelligste cafeetjes, in de Witte de With straat, opende 12 september galerie Ababa. Ben je niet het type dat ieder weekend een museum bezoekt, maar hou je wel van Pop-art, filmposters, en het werk van Jason FreenySas and Colin Mijn Schatje, Ciou en dan is Ababa echt iets voor jou.

Galerie en kunstwinkel in de Witte de With

Airmagazine was gisteren van de partij om met eigen ogen te zien of Ababa echt zo laagdrempelig is èn om sfeer te proeven natuurlijk. Ababa is eerder een kunstwinkel dan een galerie, gelegen in het culturele hart van Rotterdam; de Witte de With straat. De relaxte sfeer, die helemaal bij deze buurt hoort, hing ook binnen, waardoor Ababa kunst plaats waar het hoort; als onderdeel van het leven.

airmagazine-ababa

airmagazine-rotterdam

airmagazine-ababa

Wat hangt er  bij Ababa?

Talloze schilderijen, prints en ander werk, variërend van €50 tot €50.000. Het ene werk is heel mannelijk, het andere meisjesachtig en het volgende provocerend, de collectie is werkelijk heel breed. Er zijn ook genoeg kleine kunstwerken te krijgen, voor als je budget niet zo groot is en je toch alvast aan je kunstcollectie wil beginnen.

Gratis festival in Rotterdam

Het weekend van 13,14,en 15 september is De Wereld van het Witte de Withkwartier, hét kunstfestival van Rotterdam. Het is gratis, laagdrempelig, het publiek is leuk, je kunt eindelijk eens een broodje bij de befaamde Warung Mini halen èn  natuurlijk gelijk even Ababa checken!

airmagazine-rotterdam

airmagazine-ababa

airmagazine-ababa

airmagazine-ababa

 Alle nieuwtjes, blogs, winacties en tips altijd als eerste in je mailbox? Schrijf je hier dan in voor onze Airmagazine nieuwsbrief.

Posted by on september 12 2013. Filed under Art, Art is in the air, Featured. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

1 Comment for “Kunstwinkel Ababa geopend in Rotterdam”

  1. Thanks Air Magazine! Iedereen in welkom in The House of ABABA!

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021