|

What’s in my bag; Isabel

whats in my bag-airmagazine-astma-allergie

Iedere vrouw  heeft zo  haar vaste items die ze altijd met zich meedraagt. Die ene sleutelhanger uit Parijs, haarelastiekjes, een boekje voor creatieve ingevingen of anti histamine pilletjes. Airmagazine kijkt regelmatig mee in de tas van lezeressen, schrijfsters en toevallige passanten. Kijk je mee?
What’s in my bag;
Isabel Hagendoorn, coach/organisatieadviseur @ VUURVOGEL

Beschilderde tas uit Utrecht
Deze tas heb een aantal jaar terug gekocht in een winkeltje vlakbij de Dom in Utrecht. De afbeelding is handgeschilderd en wordt door het vele gebruiken alleen maar mooier!

airmagazine-modeKlein en praktisch
Mijn agenda is lekker klein en praktisch, zo past ‘ie altijd in mijn tas en zelfs in de binnenzak van mijn motorjas. Dan hoef ik niet altijd tas mee te nemen als ik de motor pak. Het rode minitasje is ideaal voor kleine spulletjes die anders altijd los rondslingeren in mijn tas, zoals een nagelknipper en een vijltje.

Tegen de middagdip
Veel zepen in restaurants en openbare toiletten drogen mijn huid uit. De Duindoorncrème van Weleda trekt snel in, verzorgt goed en heeft een heerlijk frisse geur. Ik word er altijd erg blij van! De waterspray van Evian is heerlijk als mijn gezicht droog aanvoelt door airco ‘s of een vervelende verwarming. En het fixeert ook nog eens je make-up.De umeboshi- pilletjes zijn ideaal als je last hebt van een wisselende suikerspiegel en/of lage bloeddruk. Ze zijn te koop bij de natuurvoedingswinkel en zorgen ervoor dat je niet van die nare dips krijgt. Ik heb er zelfs altijd een paar in mijn portemonnee.in-mijn-tas-astma-allergieEigen bedrijf
Om ook nog wat goeds te doen voor het milieu, heb ik altijd wel een opvouwbaar tasje bij me. Deze rode met stipjes is ook nog eens super vrolijk. Sinds de RandstadRail vaker rijdt, pakken we meestal de metro naar de stad (Rotterdam). M’n OV- pas is dus echt onmisbaar. Eind april ben ik gestart met mijn bedrijf VUURVOGEL. Superspannend! Om het tastbaar te maken voor mezelf heb ik een paar pennen laten bedrukken met mijn naam en logo.

Goed voor mijn luchtwegen
In Berkel- en- Rodenrijs zit Team Hans Snel Kappers. Ze gebruiken alleen Aveda- producten en je krijgt er standaard een fijne hoofdmassage tijdens het haar wassen. Als ik daar geweest ben, voel ik me heerlijk ontspannen en heb ik tenminste geen last van mijn hoofdhuid en luchtwegen door chemische shampooluchtjes. Ze verkopen er ook allerlei Aveda producten, waaronder dit handige lip-/oogpotlood. De kleur rood van de lipstick vind ik echt helemaal geweldig!

Voor de bevalling
Als ik mijn tas bij me heb, gebruik ik altijd deze portemonnee. In mijn motorjas past ‘ie niet, dan neem ik een andere mee met alleen mijn pinpas, rijbewijs en wat contant geld. Eigenlijk heb ik dus meestal te veel pasjes bij me…Sinds een paar weken sleep ik overal mijn zwangerschapskaart heen. In de envelop zit mijn dossier en ons geboorteplan. Zo is altijd alle info bij de hand, mocht ik ineens gaan bevallen.

Met de motor
Toen ik minder ging werken en weer een studie oppakte, maakte ik gelijk ook een stuk minder kilometers. We delen nu dus één auto, maar hebben wel allebei onze eigen motor. Een paar jaar terug vond ik het nog irritant om altijd bereikbaar te zijn, maar inmiddels heb ik mijn telefoon echt altijd bij me. Zeker nu ik zwanger ben, stel je voor dat we ineens de verloskundige moeten bellen!

Vind je dat jij de volgende What ’s in my bag moet doen?
Mail dan
redactie@airmagazine.nl en misschien gaat het volgende artikel wel over jouw tas!

Posted by on oktober 13 2011. Filed under Fashion, Fashion/Beauty, What's in my bag?. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

1 Comment for “What’s in my bag; Isabel”

  1. wat handig, zo’n klein tasje!

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021