|

Natuurlijke kaars van soja

Wanneer je astma of copd hebt kun je beter geen kaars branden en al helemaal geen geurkaars aansteken. Als je toch erg aan sfeerverlichting bent gehecht kun je wel een kaars van soja of bijenwas proberen, zoals bijvoorbeeld de kaarsen van het Britse merk Neom

parfumvrij-biologisch-airmagazine-beauty

Kaarsen en astma

Kaarsen zijn al jarenlang een hit, van gegroepeerde stompkaarsen op een dressoir tot geurkaarsen op de salontafel. Ik baal er van, want ik krijg het bijna altijd benauwd van deze sfeermakers en mijn ogen gaan pijn doen. Aan geurkaarsen is dan ook nog een chemisch stofje toegevoegd waardoor ze ruiken en als je MCS hebt zoals ik dan word je daar duizelig en slap van. Ledkaarsen zijn eigenlijk de enige manier om een beetje fit te blijven tijdens een afspraak bij kaarslicht. En sinds kort brand ik af en toe een sojakaars van Neom.

Neom geurkaarsen met etherische olie

Bo van Heavenly Pure  heeft jarenlang ervaring met MCS en opperde eens een kaars van Neom te proberen.Het Britse merk verkoopt stijlvolle en milieuvriendelijke geurkaarsen van sojawas en essentiële oliën die je huis geweldig doen ruiken. Je kunt kiezen uit verschillende geuren en de kaarsen zitten in een mooie, classy verpakking. Zo eentje waar half vrouwelijk Nederland uiteindelijk zijn kwasten in tentoonstelt. Daarom staat hij bij mij als decoratie item in mijn woonkamer. Ik doe de kaars, ik heb de real luxury variant, vooral aan als ik vind dat mijn huis niet zo lekker ruikt en brandt ‘m steeds maar een uurtje of twee. In tegenstelling tot bij andere geurkaarsen, krijg ik het bij de kaarsen van Neom niet benauwd. En dat terwijl ik in de buurt van een normale, chemische geurkaars die uit is me al ziek ga voelen.

natuurlijke-kaars-etherische-olie-neom

Natuurlijke beauty van Heavenly Pure

Afgezien van deze fijne kaarsen heeft Heavenly Pure een berg mooie producten op het gebied van beauty. Aangezien ik geen parfumerie in kan om iets nieuws te proberen en ik op de meeste reguliere merken toch reageer ben ik heel blij dat ik deze webwinkel ontdekt heb. Bo is een van de weinige vrouwen die als Air-girl ervaring heeft met MCS en kan daarom goed adviseren als je iets bij haar wilt kopen, super fijn! Daarnaast is ze de enige vrouw die ik ken die haar MCS overwonnen heeft en alles omtrent haar aandoening uitgezocht heeft. Daarom gaat ze op regelmatige basis jullie en mijn vragen over dit onderwerp beantwoorden.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, items, winacties?
Schrijf je hier in voor de Airmagazine nieuwsbrief!

Posted by on april 30 2015. Filed under Featured, indoors, Living. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021