|

Nothing Hill favoriete scene

Wie kent Nothing Hill niet? een prachtwijk in Londen. En in dit geval een van mijn favoriete romantische komedies.
Julia Roberts ( Anna Scott) is de beroemdste en meest begeerde filmster ter wereld.  Die William Thacker ( gespeeld door Hugh Grant), de eigenaar van een slechtlopend reisboekenwinkeltje  in Nothing Hill, letterlijk tegen het lijf aanloopt. Wat volgt is het bekende romantisch duw en trek-werk, Waar de verschillende culturen en levens van de hoofdrolspelers centraal staan. Gelukkig wint de liefde weer.

“I am just a girl standing in front of a …”, Is zo geweldig oprecht gespeeld, zo breekbaar. Je begrijpt William wel, dat hij ( nee ) zegt, omdat hij al meerdere malen zijn hart heeft voelen breken. Maar diep van binnen voel je een stemmetje die zegt ( zeg nou ja, Mister whoopsie Daisy)

Iedereen heeft zo zijn favoriete film en zijn favoriete scène. Wij van Air magazine, zijn erg benieuwd naar de jouwe!  En bovenal waarom die scene voor jou de mooiste filmscène is die je kent.

Posted by on augustus 27 2010. Filed under Film, Media, Media/Infotainment. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

3 Comments for “Nothing Hill favoriete scene”

  1. Birgit Maaskant

    Ik heb hel veel favoriete films, zal dus een keuze moeten maken. Kort geleden zag ik de Spaanse film Tacones lejanos( verre hakken) weer eens op Duitsland, gaat over een moeder, een voormalige filmster/zangeres in de Spaanstalige wereld die haar dochter na 15 jaar weer opzoekt, deze is er inmiddels met een ex-minnaar van haar moeder vandoor en heeft een vriend die als travestiet optreedt in een nachtclub als deadringer voor die moeder. Op een gegeven moment gaat ze met haar vriend en haar moeder naar een optreden van die travestiet, de laatste vindt het allemaal geweldig, de vriend niet, de relatie is sowieso slecht, de moeder ruilt en orrbel voor een neptiet met de travo. (Ze deed het met haar moeders ex en met een look a like in drag van haar ma, incestieuze onderlaag, trouwens een eerdere ex van mams word door haar vergiftigd in één van de eerste scenes, zit iets in van een oediphusmythe), afijn vriendje 2 wordt ook vermoord en dan zijn er drie hoofdverdachten de 3 ‘dames’…..

  2. Klinkt niet echt romantisch! doet me wel denken aan een andere spaanse film la mala educacion

  3. Birgit Maaskant

    Het was meer een tragikomedie, moest het romantisch zijn dan? In dat geval de slotscene uit Casablanca…..We’ve alway’s got Paris…. ;-)

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021