|

Thuisarts.nl app voor betrouwbare medische informatie

bits&bites
Google jij soms ook om te checken of  wat je voelt bij je astma hoort of dat het misschien longontsteking is? Om mensen zoals jij ondersteuning te bieden heeft het Nederlands Huisartsen Genootschap de Thuisarts.nl app op de markt gebracht.

Betrouwbare medische informatiedokter-app-advies

In de app vind je betrouwbare informatie over  allerlei soorten ziektes en aandoeningen, tips om gezond te blijven en klachten zelf aan te pakken. De app laat je dat deel van je lichaam aanwijzen waar je klachten hebt en somt vervolgens alle aandoeningen op die daarmee te maken kunnen hebben. Plus het vertelt je of je inderdaad naar de huisarts moet of dat je er zelf verder mee aan de slag kunt.

handige-app-huisarts-vragen

Hulp bij bezoek aan de huisarts

Vergeet jij ook vaak wat je tegen je arts wil zeggen? Thuisarts.nl  helpt je, je kunt het als een soort logboek gebruiken om alles vast te leggen inclusief behandelplan en medicatie. En je kunt vanuit de app de nieuwe afspraken en inneem momenten van je medicijnen gelijk in de agenda van je iPhone of iPad zetten.

Categorie: Gezondheid
Prijs: €0,89
Taal: Nederlands
Compatibiliteit:Android, iPhone, iPod Touch en iPad

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, items, winacties?  Schrijf je hier in voor de Airmagazine nieuwsbrief!

Posted by on januari 13 2014. Filed under Bits& bites, Media/Infotainment. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021