|

Topjob; Wendie Huisintveld, Websiteclub

Sterke, ambitieuze vrouwen met een geweldige baan die je inspireren. En die ook  een longaandoening of allergie hebben. Airmagazine interviewt deze powervrouwen over werk en Air-factor. Vandaag; Wendie Huisintveld, o.a. oprichtster van Websiteclub.

marianne-driessen-airmagazineKun je iets over jezelf vertellen?

Tuurlijk! Ik ben een 41 jarige alleenstaande moeder uit Eindhoven met een dochter van 15.  Inmiddels werk ik bijna 6 jaar voor mezelf als WordPress expert, Website consultant en websitebouwer. Ik lees graag en ben een audioboekenmonster. Ik wandel elke dag ongeveer 10 km met mijn hond en ik probeer 2x per week een paar km te zwemmen. Ik ben ambitieuzer dan ik ooit had gedacht en ik vind het kei-leuk om dat bij mezelf te ontdekken. Zoals het een echte Brabantse betaamt ben ik gek op carnaval en de bourgondische levensstijl past mij prima.

Wat is jouw Air-factor?

Ik ben gezegend met het volledige pakket: Eczeem, allergie en astma. Ik heb het meeste last van eczeem en dat zit vooral geconcentreerd op mijn handen. De allergie en de astma zijn redelijk onder controle al enkele jaren.

Heb je er heel je leven al last van?

Ja, Als kind had ik veel meer last van de astma dan van de rest maar dat is al een aantal jaren stabiel.marianne-driessen-airmagazine

Hoe heeft het invloed op jouw dagelijks leven?

Ik probeer me zo min mogelijk te laten beperken door al die dingen maar ik merk het natuurlijk wel. Ik heb vaak kloven en kapotte plekken aan mijn handen dus fruit schillen of afwassen, eigenlijk alles met water is vaak pijnlijk. Over het algemeen valt het niet zo op voor mezelf maar soms wordt je er gewoon wel mee geconfronteerd:
Vroeger was ik kraamverzorgster maar dat is niet een beroep voor iemand met eczeem.
Vorige week ging ik een nieuw paspoort aanvragen en het was niet mogelijk goede vingerafdrukken te maken omdat de huid van mijn vingertoppen te beschadigd was.
Een paar weken geleden heb ik voor het eerst in jaren een (lichte) astma aanval gehad, mijn dochter had een paardrijwedstrijd en ik ben gaan kijken (natuurlijk). De lucht in de manege en de paar uur in de bak waren genoeg om mijn longen totaal over de flos te helpen.

Hoe zorg jij ervoor dat je zo min mogelijk last van je allergieën  hebt?

Ik draag altijd handschoenen als ik iets met water, schoonmaakmiddelen, groente, fruit of in de tuin doe. Ik vermijd grasvelden, kinderboerderijen, maneges en andere plekken waar veel dieren bij elkaar zitten. In mijn hele huis vind je handcrème binnen handbereik, ongeacht waar je bent. Ik draag bijna altijd een zonnebril als ik naar buiten ga en ik gebruik medicijnen.

websiteclub

Met welke projecten ben je momenteel bezig?

Op dit moment ben ik vooral bezig met de verkoop van de “Lanceer je website in 1 dag zomeraanbieding”. Het is een kort intensief traject waarin je zelfstandig maar met begeleiding je website maakt.
Hier kun je je aanmelden om voor een goeie prijs je eigen blog of site te maken.
Verder ben ik druk aan het leren. Na de zomer wil ik aan de slag met online lessen en webinars over WordPress en je website verbeteren. En dat zijn nieuwe technieken die ik nog niet beheers maar waar ik erg veel zin in heb.

Waar wil je over 3 jaar zijn?

Wat mij betreft is de Websiteclub over 3 jaar DE place to be als het gaat om leren over WordPress en websitebeheer voor beginners. Ik ben druk aan het leren spreken in het openbaar en lesgeven via het net dus daar houd ik me meer mee bezig dan op het daadwerkelijke bouwen van websites. Persoonlijk hoop ik tegen die tijd ook weer een leuke man in mijn leven te hebben.

Waarom vind je dat je een topjob hebt?

Ik maak mijn eigen job, dat is al top. Ik kan bezig zijn met wat ik leuk vind en wat ik graag doe. Het is zelden saai of vervelend en ik kan blijven leren en ontdekken. Doordat ik voor mezelf werk kan mijn tijd flexibel inrichten en is alle tijd die ik extra investeer iets wat uiteindelijk iets op gaat leveren.

Check  de Websiteclub facebookpage en bekijk Wendie’s aanbieding

Vind jij dat je ook een topjob hebt èn heb je een longaandoening, allergie, overgevoeligheid of andere beperking? Mail naar  future@airmagazine.nl en misschien interviewen we jou binnenkort voor Airmagazine!

Beeld: Marianne Driessen

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Posted by on juli 8 2016. Filed under Future, Real life/Future, Topjob. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021