|

Je eigen Santana boom

Heb je last van een milde appel allergie en kun je ook geen genoeg krijgen van de hypoallergene Santana appel? Koop een Santana boom!

De Santana appel , ik schref er hier en hier al over, is knapperig, sappig, fris, èn hypoallergeen. 53% van de mensen met appelallergie nauwelijks tot geen klachten heeft van het eten van de  appel. De nadelen van de Santana: Om er een paar te bemachtigen moet je vaak een stuk omrijden en ze zijn redelijk duur. Gelukkig kun je nu ook gewoon een Santana boom kopen, bij Kwekerij Frijns in Margratenkwekerij-frijns-santana

Kwekerij Frijns probeert milieuvriendelijk te werken en is jaren geleden al begonnen milieuvriendelijke appelrassen zoals de Santana te verzamelen en te kweken. Het voordeel van deze rassen is dat je ze niet hoeft te spuiten. De kwekerij heeft sinds half februari een gloednieuwe site en verkoopt sindsdien Santana bomen aan particulieren. Je hoeft met zo’n boom nooit meer stad en land af om de goede, allergie vriendelijke appel te vinden!

Zelf een Santana boom in je tuin? Bezoek Frijns of stuur een mail naar info@boomkwekerij-frijns.nl Twee keer per week worden de bomen verzonden dus je hebt je Santana boom snel in huis! Daarna krijg je de factuur thuisgestuurd die je binnen twee weken betaalt.

Je hebt al een boom voor € 10,- (incl. licentie), de verzendkosten zijn €20,- in Nederland. Er kunnen 4 struiken in een doos.
Santana’s zijn vanaf september te eten en lijken op Elstar qua smaak.
Zorg wel voor een makkelijke bestuiver, een willekeurig ander appelras of een sierappel.
Alles over het planten, onderhouden enzovoort lees je de komende week  in onze Living-outdoors sectie.

Als je enorm veel trek in een Santana hebt gekregen of iemand met een milde appel allergie heel erg blij wilt maken, kijk dan snel bij onze winactie. Wij mogen van kwekerij Frijns namelijk maar liefst 15 Santana struiken weggeven!

Posted by on april 15 2011. Filed under Food, Food news. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

5 Comments for “Je eigen Santana boom”

  1. Owww ik ga dit meteen doorgeven aan een vriendin! Haar vriend kan niet tegen appels maar het zou cool zijn als hij dit wel kan eten :-)

  2. Thanx Daan voor de link! Een appelboom wordt een beetje lastig in ons tuintje, maar zal zeker es gaan uitzoeken waar die appels te koop zijn!

  3. Volgens mij zijn die appels te koop bij de jumbo maar dat weet Fleur wel want zij eet ze ook

  4. Thanks ik geef het even door aan mijn vriendin

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021