|

Amsterdam Halloween: vier het engste feestje van het jaar

In Nederland vieren we Halloween nauwelijks. Waar moet je heen als je een verkleed als een eng wezen een tof feest wilt vieren? In Amsterdam op zaterdag 31 oktober.

Thema van Amsterdam Halloween 2015

Het thema van de Amsterdam Halloween van dit jaar is Immortal Fame. Denk aan een Elvis-zombie, of een Andre Hazes-ondode. Van wandelende Marlilyn Monroe-lijken tot gemummificeerde Cleopatra’s. Je kunt het niet bedenken of je ziet het tot leven komen op zaterdag 31 oktober. Kijk je ogen uit tijdens de parade of op het spetterende feest. Wil je er ook als een ondode celeb uitzien? Kijk dan eens voor inspiratie bij de verkleedkleren bij Bol.com of Wehkamp

Enge schmink, hier en daar wat bloed, en you are ready to party! Oh en kijk ook eens op ons Pinterest-bord voor meer Halloween-inspiratie en verzamelde make-uptutorials.

https://www.pinterest.com/airmagazine/halloween/

immortal-fame-cleopatra-klHalloween parade

Amsterdam kan zich op zaterdag 31 oktober opmaken voor een parade met de engste wezens als zombies, weerwolven, vampiers en andere freaky,monsters. Doe gratis mee aan de grootste Halloween Parade en zet Amsterdam op zijn kop op de engste nacht van het jaar. De stoet van duizenden mensen trekt dwars door het centrum van Amsterdam. Het is gratis om deel te nemen aan de parade.

Party in de Westergas fabriek

De parade trekt van Rokin naar de Westergasfabriek (dwars over de Dam) waar je in je uitzinnige outfit kunt dansen tot de laatste uurtjes. Mits je een kaartje hebt! Allerlei dj’s zullen je in 4 verschillende zalen vermaken. En als je bent uitgedanst kun je je natuurlijk vergapen aan de coolste Halloweenoutfits.

De kaartjes kosten € 28.50 per stuk en de dresscode is vanzelfsprekend: op je Halloween-best.

Posted by on oktober 9 2015. Filed under Events, Travel/Events. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021