|

5 tips tegen een saaie zomer

Hallo zomervakantie en hallo ladingen vrije tijd! Maar waarmee moet je al die vrije tijd gaan opvullen? Vooral als je niet op vakantie gaat lijkt deze taak onmogelijk. Daarom hierbij 5  tips tegen een saaie zomer !

Volg een cursus!

Wilde je altijd al gitaar leren spelen, Spaans leren spreken, een yoga klasje volgen of meedoen aan een schildercursus? Grijp dan je kans! De zomervakantie is de perfecte tijd om iets te gaan ondernemen. Ga eens langs bij die muziekschool bij jou in de buurt en vraag of je daar gitaarlessen kan volgen of ga naar de sportschool en meldt je daar aan voor de yogales! Ben jij niet zo van de groepslessen of ligt het kunstatelier niet bij jou om de hoek? Dan kun je op internet nog altijd naar leuke thuis cursussen oftutorials zoeken. Voor een mooi prijsje kan je dan misschien wel een schildercursus volgen, gewoon vanuit huis!
Pluspunt: In de meeste gevallen kan je een gratis proefles volgen, dus vind je het uiteindelijk toch niks, heb je er tenminste geen geld aan verspild!

cursus-kleding-online

Houd een serie marathon!

Niks is beter dan die goeie oude Netflix. Waar je normaal gesproken geen tijd voor hebt omdat je toch echt nog die opdrachten voor school of je werk moet afmaken, kun je nu heerlijk in je pyjama languit op bed gaan liggen met een warme kop thee en een leuke serie naar keuze gaan kijken! Vooral op regenachtige of hele benauwde dagen is dit een aanrader. En heb je nog een vriendin waarmee je echt weer eens moet afspreken, maar heb je geen zin of geld om iets met haar te gaan drinken buiten de deur? Nodig haar uit om gezellig met je mee te kijken. Lekker relaxed én origineel!

5x leuke Amerikaanse series om te kijken

Speel toerist in eigen stad!

Woon je in een stad als bijvoorbeeld Rotterdam? Trommel dan eens een paar vrienden op en ga de toerist uithangen! Hoe vaak heb je nou over de Erasmusbrug gelopen en ben je ooit weleens in de Euromast geweest? Als Rotterdammer sla je al die toeristische attracties en must sees wel over, maar als toerist in eigen stad kan je deze echt niet missen! Het is een leuke manier om je stad beter te leren kennen en te zien hoe mooi hij eigenlijk wel niet is! Tip: Sluit de dag af met een leuk tochtje op een rondvaartboot als dat mogelijk is!

Vijf fijne terrassen in Rotterdam

vakantie-tip-beautifulmess

Fresh & clean start!

Had je nog het plan om je kamer te verven of een schilderij te kopen voor aan de muur? Dat kastje dat je nog in elkaar moest zetten, maar  nog steeds in z’n doos ligt te wachten? En wanneer was nou de laatste keer dat je je kledingkast hebt uitgezocht? Kies één of meerdere dagen uit en doop deze om tot klusdagen! Alle achterstallige klusjes en dingen die je niet zo 1, 2, 3 kunt doen, staan deze dag(en) allemaal op de planning. Zo begin je de periode na de zomervakantie weer helemaal fresh & clean!

Een frisse blik door Everything is Connected

Maak een zomerbucketlist!

Door het jaar heen zijn er vast weleens dingen door je hoofd geschoten dat je dacht: “Als ik de tijd ervoor heb, zou ik dat echt nog weleens een keer willen doen.” Die tijd is nu! Maak een lijstje van de dingen die je nog eens zou willen doen in eigen land, bijvoorbeeld bungeejumpen, surfen, paardrijden of een grote ouderwetse boekhandel bezoeken en kijk of het mogelijk is om dit in je vakantie te doen! Hoe gaaf zou het zijn als je aan het eind van de zomer een bucketlist hebt die helemaal is afgewerkt? En je hebt je zeker geen moment verveeld deze vakantie!

-x- Amber

Beeld:a beautiful mess

Posted by on augustus 9 2015. Filed under Real life, Real life/Future. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021